Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Zomergasten Gemist

Zomergasten Podcast Ilja Leonard Pfeijffer. Zomergasten is a live interview program where famous dutch people are interviewed by showing their favorite fragments.

Zomergasten gemist
Pin By Lily Van Gils On Deer Christmas Ornaments Novelty Christmas Olaf The Snowman

Fragment van zomergasten 2011 met Marc Marie Huijbregts.

Zomergasten gemist

. Zijn avond ging over transformatie bevrijding en schoonheid in het levenFebruari is bekend als succesvol r. Minister van Landbouw Natuur en Voedselkwaliteit en viceminister-president Carola Schouten 1977 is op 16 augustus de vijfde gast in VPRO Zomergasten. Frans de Waal is de vijfde gast van van Janine Abbring in het 30e seizoen van VPRO Zomergasten. 5 - Carola Schouten.

Uitzending gemist op 25 Augustus 2019. Hierboven zie je een samenvatting in 20 minuten de losse gesprekken zijn hieronder wel nog beschikbaar. Uitzending gemist Nederland 1. Meer afleveringen van Zomergasten.

Maxim Februari is schrijver jurist en filosoof. Zomergasten Podcast Adelheid Roosen. Hierboven zie je een samenvatting in 20 minuten de losse gesprekken zijn hieronder wel nog. Zomergasten Podcast Sonja Barend.

Van 18 juli tot en met 22 augustus 2021 is VPRO Zomergasten elke zondagavond te. Strafrechtadvocate Inez Weski was zondagavond te gast bij Janine Abbring in ZomergastenEen mooie 535000 geïnteresseerden keken naar de uitzending. De zomerklassieker van de VPRO sinds 1988 gebaseerd op een even eenvoudig als vernieuwend idee. Ilja Leonard Pfeijffer in het kort 24 aug 2020.

The latest tweets from zomergasten. In haar werk onderzoekt Perel het spanningsveld tussen liefde en. Start met kijken op NPO Start. Zomergasten De zomerklassieker van de VPRO sinds 1988 is een ode aan het beeld in een drie uur durende marathonzitting waarmee kijkers tevens een reclamevrije zondagavond krijgen voorgeschoteld.

Bekijk hier alle uitzendingen terug. Schrijver en classicus Ilja Leonard Pfeijffer 1968 sluit zondag 23 augustus als zesde gast het seizoen van VPRO Zomergasten af. De gesprekken de fragmenten en de wisselwerking tussen gast en presentator leveren elk seizoen spraakmakende televisie op. De hele aflevering is niet meer terug te kijken vanwege rechtenbeperkingen.

Esther Perel Antwerpen 1958 is een internationaal vermaard psychotherapeut en schrijver. Met themas als ongelijkheid verantwoordelijkheid en vrijheid. Zomerklassieker waarin bekende gasten met een verhaal hun favoriete kijkavond samenstellen en de fragmenten van hun keuze toelichten in een goed gesprek. Minister van Landbouw Natuur en Voedselkwaliteit Carola Schouten wil een kijkje geven in haar wereld wat haar bezighoudt.

De hele aflevering is niet meer terug te kijken vanwege rechtenbeperkingen. Zo 16 aug 2020 - Seizoen 2020 Afl. Zomergasten Ilja Leonard Pfeijffer blikt vooruit. With Peter van Ingen Adriaan van Dis Joris Luyendijk Jelle Brandt Corstius.

Inspirerende mensen te vragen een avond lang fragmenten van hun keuze te laten toelichten. Samen spraken zij onder andere over de kracht van kunst Mussolini en jezelf dingen gunnen. Ilja Leonard Pfeijffer. Carola Schouten gemist.

Frans de Waal s Hertogenbosch 1948 is directeur van het Li. Als vast baken in een continu veranderend medialandschap. Voorjaar 2019 werden De Kanter en Dekker uit de Alliantie Nederland Rookvrij gezet omdat zij te activistisch en confronterend zouden zijn.

Zomergasten gemist
Zomergasten Eberhard Van Der Laan Terugkijken Juli

Zomergasten gemist
Alles Van Ik Vertrek Kijk Je Op Npo Nl Vertrekken Kijken

Zomergasten gemist
Vintage Deer Pink Ceramic Christmas Rosa Weihnachtsschmuck Vintage Weihnachtsdekoration Rosarote Weihnachten

Zomergasten gemist
Pin Op Voorlopige Stalling

Zomergasten gemist
Pin Op Persephone

Zomergasten gemist
Pin Auf Tv Shows I Love

Zomergasten gemist
Vintage Christmas Popular Art Illustration Deer

Zomergasten gemist
Pin Op Simoicherie

Post a Comment for "Zomergasten Gemist"